Ajánlatkérés és foglalás

eskuvo-csik

Esküvő a Kastélyhotel Sasvár Resortban

A Kastélyhotel Sasvár Resort az ország legkedveltebb esküvői helyszínei közé tartozik. Romantikus környezetben, elegáns helyszíne lehet minden típusú házasságkötésnek. A tavaszi és nyári hónapokban ajánljuk a leendőbeli házaspároknak kastélykertünket, melyet az igényeknek és az ízlésvilágnak megfelelően készítünk elő. A kastély tornya alatt, szív alakú kerti tavunk mellett, az erdő övezte kertünkben életre szóló élményt tartogat a pároknak. Őszi és téli időszakban beltéri termeinkből választhatják ki az Önöknek legszimpatikusabb helységet. A Kastélyhotel Sasvár Resort profi és megbízható csapata mindenben áll rendelkezésükre, hogy Önöknek kizárólag a boldog és izgatott készülődéssel kelljen foglalkozni!

Esküvőhelyszín részletek

A Kastélyhotel Sasvár Resortban  lehetőség van mind polgári, mind egyházi szertartás megrendezésére. 

Ez utóbbi (egyházi) azonban csak rendkívül kis létszám esetén lehetséges (max. 15 fő), nagyobb létszám esetén a kastélyhoz közel eső parádi katolikus templomot szoktuk javasolni. A plébános elérhetősége: Kiss Csaba 06-36-364-297.

Polgári szertartásra lehetőség van termeinkben, vagy a kastélykertben, az anyakönyvvezető házhoz jön, és nagyon szép esküvőt celebrál. Az elérhetősége Szántai Ferencné 06-36-364-058, a részleteket vele kell egyeztetni.

A Kastélyhotel Sasvár Resortban  lehetőség van szállás foglalására (53 szoba, 5 lakosztály, 1 apartman) (maximálisan 140 férőhely – parkolókapacitás: 70 autó)

Örömmel vállaljuk a dekoráció (virág, lufi), a fotós, fodrász, sminkes, esküvői torta, zenekar, csokor/virág megszervezését, de amennyiben Önök szeretnék intézni, természetesen megoldható. Kizárólag az étel és ital nem hozható be szállodánkba.

Az esküvői vacsorán lehetőség van felszolgált és svédasztalos vacsora megrendezésére is. 

Természetesen minden egyedi igényt, és kívánságot igyekszünk szem előtt tartani, és a napot/estét a pár elképzeléseinek megfelelően megvalósítani.

A négy legfontosabb eleme esküvőjüknek (szállodánk részéről) a szertartás helyszíne, a dekoráció, az étkezések és az esti buli. 

Szertartáshoz a Kastélyhotel Sasvár Resort termeit, vagy kertünket javasoljuk, esetleg a Kastélyhotel Sasvár Resort tornyát. Dekorációhoz tudnak választani meglévő terítékeink, székszoknyáink közül, ezen felül minden másra külsős céget szoktunk felkérni. Az étkezés helyszíne Monarchia termünk, kisebb létszámoknál Sala Terrena termünk, vagy éttermünk javasolt. Étkezéseink, italcsomagjaink pedig minden esetben a pár elképzelései szerint történnek, séfünkkel történt egyeztetés után. 

Árainkkal kapcsolatban érdeklődni a info@khs.hu e-mail címen lehet.

Language »