Ajánlatkérés és foglalás

IMG_20201203_121828-Edit-optimized-banner

Kastélyhotel Sasvár Resort épületszárnyak

Vendégek három épületszárny közül választhatnak, amelyeket föld alatti folyosó is összeköt. 

A Renessaince szárny maga a főépület, ahol termeink és elegáns lakosztályaink is megtalálhatóak. A négyszintes toronyrészben található a Monarchia terem, a Millennium terem (Magyar Sportcsillagok Kiállítása), a Sala Terrena szalon, a Károlyi szalon (privát biliárd szalon), az Ybl szalon (Szabadulószoba), a Geraldine szalon (Játszószoba) és a Bellevue kilátó. Az épület berendezési tárgyai dióbarna árnyalatúak, és a szárny nevéhez méltó eleganciát tükrözik. Az épületrész biedermeier, és empire stílusú bútorokkal van berendezve. A szárny első emelete a Piano Nobile, a nemesi szint. Ezen az emeleten a keleti oldalon három lakosztály, a György, a Karolin és a Rákóczi fejedelmi lakosztály található. Az erdőre néző lakosztályokon kívül az első emeleten a díszudvarra néző 5 szoba is várja a vendégeket. A második emeleten két különleges hangulatú lakosztály, a Mihály és a Katinka, illetve 8, ugyancsak tetőteres szoba közül lehet választani. Lakosztályaink vendégei különleges kényelmet élvezhetnek, hiszen mindegyikhez külön kávéfőző, hidromasszázs kád és szauna tartozik.

A Rendez-vouse nyolc szobája a nászutasok és a szerelmes utazók számára nyújthat maradandó emléket. Ennek az épületrésznek a kialakításakor arra törekedtünk, hogy mi is hozzájárulhassunk vendégeink boldogságához. A Rendez-vouse berendezési tárgyai cseresznye árnyalatúak, a mályva szín dominál. Az ágyakat tüllbaldahinokkal díszítettük. A szobák ablakai az erdőre és a kastély parkjában kialakított szív alakú tóra néznek.

A Romantique szárnyban 32 szoba és az apartman található. A zöldes színvilágú szobák közül 28 két külön álló ággyal van felszerelve, 8 pótágyazható. Itt helyeztünk el 3 szobát kutyákkal érkezőknek elegáns vinyl padlóval, illetve mozgássérült szobánk is ebben a szárnyban van. 

A Romantique szárnyban található éttermünk, konditermünk és wellness részlegünk is.

RENAISSANCE SZÁRNY

RENDEZ-VOUSE SZÁRNY

ROMANTIQUE SZÁRNY

Kedvezményes és kiemelt/ünnepi ajánlatainkról tájékozódhat az "Ajánlataink" menüpontban.

Language »