Ajánlatkérés és foglalás

rendezvény-khs

Konferencia, csapatépítő, tréning elegáns környezetben

Különböző termeink kiváló lehetőséget nyújtanak csapatépítők, tréningek, illetve maximum száz fős konferenciák megrendezésére. Egy különleges konferencia helyszín választásával jelentősen befolyásolhatja a tárgyalást, partnerei számára komolyságot, tiszteletet és tekintélyt sugall az elegáns környezettel.

Népszerű választás bowling termünk kibérlése, ahol egy bár is található. A föld alatt helyezkedik el, így a társaság teljesen elszeparálva szórakozhat a többi vendégtől.

Tavasztól őszig, gyakran kültéri medencénk mellett található grillteraszunkat és a hozzá tartozó koktélbárunkat veszik igénybe csoportjaink, ahol az erdő által körbevett környezetben a kivilágított kastélyunk ad impozáns hátteret az eseménynek.

Termeink

Monarchia Terem

A helyiség közepén található óriási gránitkőlap vonalai között könnyen felismerhetők a történelmi Magyarország határai. A 117 nm alapterületű, gránit burkolatú, klimatizált terem keleti falán található nagy ajtókon a mintegy 57 nm-es teraszra juthatunk, amely nyáron kiváló lehetőséget nyújt frissítők fogyasztására, de a kávézó közvetlen szomszédsága rossz időben biztosít remek alkalmat erre. Szinházsorosan ültetve 100 fő, esküvői étkezés alkalmával maximálisan 80-90 személy fér el.

Millennium Terem

Jelenlegi formáját az ezredfordulóra készülés lázában nyerte el a kastélyhotel, Ybl Miklós zsenijének köszönhetően. A 62 nm alapterületű, padlószőnyeges, klimatizált teremből kijárás nyílik a nagy teraszra, ahol frissítőket fogyaszthatnak, de alkalmas erre a szomszédos Sala Terrena Szalon is. Jelen pillanatban a Magyar Sportcsillagok Kiállításának helyszíne.

Sala Terrena Szalon

Szalonunk a földszinten, az előbbi két terem mellett található, déli oldalán kis terasz található, s mint a neve is jelzi („földanya”), egy kis ajtón ki lehet jutni a parkba. Megfelelő helyszíne lehet fontos, diszkrét környezetet és nyugodt hátteret biztosító, szűk körű (legfeljebb 20 fős) megbeszéléseknek.

Bowling terem

Termünk a föld alatt helyezkedik el, népszerű esti programhelyszín csoportoknak, ahol akár hajnalig is zavartalanul tudnak szórakozni. A Bowlingteremben 2 pálya, játékgépek, szimulátorok, biliárd, csocsó és squash pálya található. A vendégek kiszolgálásáról egy sörbár gondoskodik. A termet maximum 40 főig ajánljuk. 

Grillterasz

Vendégeink legújabb kedvence kültéri grillteraszunk, ahol impozáns környezetben tudnak csapatépítőt, vagy tréninget tartani. 100 fő ültetésére alkalmas teraszunkhoz grillkonyhát és koktélbárt tudunk biztosítani. Még kültéri medencénket is igénybe vehetik csoportos vendégeink záróra után!

Language »