Ajánlatkérés és foglalás

Rendezvenytermek-a-Kastelyhotel-szolgaltatasain-belul

Rendezvényhelyszín

A tökéletesen megválasztott rendezvényhelyszín minden kiváló esemény alapja. A Kastélyhotel Sasvár Resort 5 különböző rendezvény terem kínálattal várja vendégeit, amik egyformán stílusosak és felszereltek. Akár kisebb vagy nagyobb ünnepségről, évfordulóról, konferenciáról vagy egyéb jellegű eseményről is van szó, szállodánk segítőkész személyzetére már a tervezés első szakaszától számíthat. Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Exkluzív rendezvényhelyszín a Mátra szívében

Számunkra fontos, hogy minden helyzetben kész megoldást nyújtsunk Önnek, ezért termeinket úgy alakítottuk ki, hogy egy rendezvényszervező szemével nézve is megfeleljen minden szükséges szempontnak. Legyen szó esküvőről, kiállításról, konferenciáról, bemutatóról, mi minden esetben biztosítjuk a kiváló rendezvényhelyszínt.

A terembérlés folyamata egyszerű és rugalmas. Monarchia termünkben akár 100-110 fő befogadására is alkalmas rendezvényeknek nyújtunk olyan helyszínt, ami teljes mértékben a megrendelők igényére tudunk szabni. A korszerű technikai felszereltségnek és a stílusos berendezésnek köszönhetően a rendezvénytermek is ugyanazt a luxust és eleganciát képviselik, akárcsak a Kastély többi része.  Kiváló helyszínt teremtünk és minden szükséges feltételt biztosítunk annak érdekében, hogy egy sikeres rendezvény létrejöhessen. Kérjen tőlünk ajánlatot és el is kezdődhet a rendezvény szervezésének gördülékeny menete!

Rendezvényhelyszinek a Mátra szívében

Ismerje meg rendezvény terem kínálatunkat 

A Kastélyhotel Sasvár Resort rendezvénytermek öt különböző helyiségben biztosítják az esemény helyszínét. Eltérő kialakításukkal különböző igényeknek felelnek meg. Vannak azonban olyan tulajdonságok, amiken közösen osztoznak. A Kastélyban található rendezvény helyszínek mindegyike hatalmas ablakokkal rendelkezik, így biztosítva az elegendő természetes fényt és kellemes hangulatot. Mindegyik termünk klimatizált és fűtött, ezért évszaktól függetlenül, minden esetben megfelelő hőmérsékletet biztosítunk. A stabli wi-fi kapcsolat mellett olyan modern technikai eszközök is elérhetők a résztvevők számára, mint a projektor, vászonnal és a beépített hangosítás.

Monarchia Terem

A Monarchia korát idéző terem közepén található óriási gránitkőlap vonalai között könnyen felismerhetők a történelmi Magyarország határai. A 117 m² alapterületű rendezvény teremhez egy hatalmas (57 m²) terasz is párosul, ami nyáron kiváló lehetőséget nyújt a frissítők elfogyasztására. Színházsoros elrendezésben ültetve 100 fő, esküvői étkezés alkalmával maximálisan 80-90 személy kényelmes elhelyezésére alkalmas.

Millennium Terem

Jelenlegi formáját az ezredfordulóra készülés lázában nyerte el a kastélyhotel, Ybl Miklós tervezésének köszönhetően. Ezt a hangulatot hivatott tükrözni a Millennium rendezvényterem. A 62 nm alapterületű, padlószőnyeges, klimatizált teremből szintén nyílik kijárás a nagy teraszra. Jelenleg a Magyar Sportcsillagok Kiállításának helyszíne, de egyéb rendezvények esetén is igénybe vehető.

Sala Terrena Szalon

Szalonunk a földszinten, az előbbi két terem mellett található, déli oldalán kis terasz található, és mint a neve is jelzi („földanya”), egy kis ajtón keresztül ki lehet jutni a parkba. Megfelelő helyszíne lehet diszkrét környezetet és nyugodt hátteret biztosító, szűk körű (legfeljebb 20 fős) megbeszéléseknek.

Kiegészítő opciók

Bowling terem

Ez a termünk a föld alatt helyezkedik el, népszerű kiegészítő programhelyszín olyan csoportok számára, akik akár hajnalig szeretnének zavartalanul szórakozni. A Bowlingteremben 2 pálya, játékgépek, szimulátorok, biliárd, csocsó és squash pálya is található. A vendégek kiszolgálásáról egy sörbár gondoskodik. Kizárólagos használata felár ellenében, gond nélkül megoldható.

Grillterasz

Vendégeink legújabb kedvence kültéri grillteraszunk, ahol impozáns környezetben tudnak csapatépítőt, vagy különböző tréningeket tartani. 100 fő ültetésére alkalmas teraszunkhoz igény szerint grillkonyhát és koktélbárt biztosítunk. Sőt, csoportos vendégeink még kültéri medencénket is igénybe vehetik, akár záróra után is. Ez az opció szezonális, június 15 és augusztus 31 között elérhető. Jó idő esetén, egyedi
igény szerint akár tovább is igénybe vehető.

Kastélyhotel Sasvár Resort rendezvényhelyszín

Profi segítség

Szállodánk célja, hogy amikor Ön megérkezik, már ne legyen más dolga, mint hogy jól érezze magát nálunk. Ez pedig a rendezvényekre is igaz. Ezért kollégáink ehhez minden feltételt biztosítanak az esemény alatt. Legyen szó akár a felszolgálásról vagy a technikai eszközök működtetéséről, a kifogástalan vendéglátás a mi dolgunk. Így Önnek nem kell az apró részletek miatt aggódnia.

Rendezvényhelyszín kiváló cateringgel

Pontosan tudjuk, hogy a kiváló helyszín önmagában még nem elég. Az éhes és szomjas résztvevők feltöltődéséről is gondoskodni kell. Természetesen ebben is kimagasló minőségben nyújtunk segítséget. Menü ajánlatainkat úgy állítottuk össze, hogy minden vendég megtalálja a saját ízlésének megfelelő finomságot. Szállodánk Aquila éttermében megszokott minőségben biztosítjuk az ételek és italok felszolgálását az esemény alatt, vagy akár a szünetekben.

Ha egy feledhetetlen rendezvényt szeretne szervezni, aminek lebonyolítása
garantáltan gördülékeny,
vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink készséggel segítenek Önnek!

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Language »