Ajánlatkérés és foglalás

A Kastély A’la carte éttermi kínálata

Szállodai Vendégeink részére érvényes. Külsős Vendégek esetén foglaltság függvényében, előre egyeztetett időpontban van lehetőség ebédelni.

Várható nyitás: 2023. április 01.

Allergének listája

1. gluetnGlutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid
változatai) és
azokból készült termékek, kivéve
a) búzából készült glükóz szirup, beleértve a dextrózt is,
b) búzából készült maltodextrin,
c) árpából készült glükóz szirup,
d) gabonafélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy
egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.

2.  RakfelekRákfélék és azokból készült termékek.

3. tojas Tojás és abból készült termékek.

4. Halak és azokból készült termékek, kivéve
a) vitaminok vagy karotinoidok hordozójaként használt halenyv,
b) a sör és a bor derítéséhez használt halenyv és vizahólyag.

5. Földimogyoró és abból készült termékek.

6.  Szójabab és abból készült termékek, kivéve
a) finomított szójabab olaj és zsír,
b) szójababból származó természetes vegyes tokoferolok (E 306), természetes D-alfa tokoferol,
természetes D-alfa tokoferol-acetát, természetes D-alfa tokoferol szukcinát,
c) a szójabab növényi olajából nyert fitoszterolok és fitoszterol észterek,
d) a szójabab növényi olajából nyert szterolokból előállított fitosztanol-észter.

7.  tejTej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is), kivéve
a) tejsavó, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb
alkoholtartalmú italok készítéséhez használják,
b) laktit.

8. diófélékDiófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletiaó excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia) és azokból készült termékek, kivéve diófélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.

9. zellerZeller és abból készült termékek.

10.    Mustár és abból készült termékek.

11.  Szezámmag és abból készült termékek.

12.  Kén-dioxid és SO 2 -ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt
meghaladó mennyiségben.

13.  Csillagfürt és abból készült termékek.

14.  puhatestűekPuhatestűek és abból készült termékek

Language »